Kost och Mental Träning

Livsstilscoaching i grupp online max 10 st i varje grupp. Boka tid för gratis telefonkonsultation innan anmälan.

  • Är du villig att investera i din hälsa?
  • Bli piggare?
  • Vill du få balans på sötsuget?
  • Bli av med extra kilon?
  • Få balans i din kropp?

Med Livsstilsprogrammet CellReset och självbildsträning har du den perfekta kombinationen.
Du börjar med en 28 dagarskur som ger dig både en utrensning och en viktminskning, därefter går man över till en balanseringsfas och därefter en livsstilsfas.

Du blir av med slagg, extra kilon och kommer snabbt i balans med mer energi och glädje.
Du äter vanlig mat från rena råvaror utan tillsatser då du håller dig mätt och pigg i både kropp och knopp?

Du blir medlem i en sluten FB-grupp, där medlemmarna peppar och stöttar varandra, jag svarar på era frågor och ger feedback de första 28 dagarna. Varje fredag i fyra veckor kommer jag att sända live i FB-gruppen och coacha er i självbildsträning med hjälp av olika verktyg och tekniker,hur ser du på dig själv och hur värdefull är du för dig själv?

Jag har jobbat på Viktväktarna i många år och är utbildad inom kost och näring. Under mina år har jag mött klienter som tappar sugen och motivationen pga att dom inte tror på sig själva och då misslyckas dom och når därför inte sitt mål.
När man gör en viktminskningsresa är det viktigt att jobba med våra mentala muskler också och förstå hur vi kan ändra våra invanda mönster som hindrar oss att nå vårt mål.

Nu har jag satt ihop mina erfarenheter som coach i mental träning och mitt kostintresse till DIG som vill satsa på en Livsstilsförändring.

NÅ DIN MÅLVIKT EN GÅNG FÖR ALLA OCH BLI SJÄLVSTARK!

Din investering:  Månad 1 ,1780:-
                               Månad 2 , 885:-
                               Månad 3 , 885:

Då ingår medlemskapet i FB-gruppen, där jag då coachar live 60 min varje fredag med fokus på självbildsträning med olika tekniker och pepp och stöd från andra i gruppen och de näringstillskott du behöver under denna livsstilsförändring.

Fyll gärna i formuläret nedan för intresseanmälan.