Livscoaching

  • Vill du känna dig lyckad?
  • Vill du växa som människa?
  • Vill du ha en stark självkänsla?
  • Vill du känna inre harmoni?
  • Har du relationsproblem?
  • Lider du av ständig oro?
  • Vem är du egentligen?

Ta kontroll över ditt liv så att ingen annan gör det!
Starta någonting nytt eller förverkliga en dröm! 

Tänk dig till ett bättre liv, mer tid, bättre självkänsla och ta itu med gamla invanda blockeringar och beteenden.
All slags förändring tar energi från oss, det är ett av skälen till att det är svårt att bryta invanda mönster. Känner du dig vilsen, osäker, tappat din egen vilja? Är du nyfiken på dig själv och vilken potential du har?

Oavsett var du befinner dig i livet, eller vilka mål och önskningar du har så är du varmt välkommen! Det är du själv som skriver ditt livsmanus! Med mina tekniker inom EFT - Emotionell Freedom Technique och Tankens skapande kraft med specifika moduler coachar jag dig. Du får större förståelse och en ökad självkännedom och självkänsla.

Är du intresserad är du välkommen att fylla i formuläret längre ned.

Varmt välkommen!

Livscoaching Anmälan

Klienter har sagt:

Har påbörjat en fantastisk resa och känner att jag ör på väg åt rätt håll
Har fått de perfekta verktygen som passar just för mig, dessa verktyg har fått mig att sakta börja ändra mitt sätt att tänka på mig, vad jag är värd. Säkert små steg för andra men gigantiska för mig, med din hjälp och de verktyg du har gett mig gör jag nu detta automatiskt i min vardag!! Det är en lång resa att göra och det är inte alltid lätt men de saker som händer gör att jag vill fortsätta. Du har en underbar initiation för vad som passar varje person i deras liv och jag är otroligt glad att jag tog chansen att bli coachad av dig! 
Tusen tack!!
Kramar Peggie
Tack.
Med hjälp av Maritas fantastiska kunskaper om EFT och Tankens Skapande Kraft har jag byggt upp mig från noll i självkänsla till tusen i att Älska mig själv precis som den jag är. Jag står upp för mig själv på ett sätt som aldrig varit ett alternativ förut och nu vågar jag vara mig själv.
Från hela mitt hjärta kan jag rekommendera Maritas behandling.
Tack bästa Marita.