BEHANDLINGAR

Massage

Jag arbetar med svensk klassisk massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Massagens effekter:

  • Bra mot spända muskler
  • Ökar blodcirkulationen
  • Förbättrar immunförsvaret
  • Lugn och ro hormonet oxytocin frisätts
  • Sömnen förbättras
  • Näringsupptaget i tarmarna ökar

Företagsmassage

Företag som satsar på massage på arbetsplatsen gör en klok investering för framtiden. På längre sikt minskar kostnader för sjukdom och ohälsa, samtidigt som flera positiva resultat märks omgående.

Några av dom är ökad trivsel, arbetsglädje och produktivitet- faktorer som alla bidrar till en långtidsfrisk personal.

Jag kommer ut till ditt företag, med mig har jag en bärbar bänk och allt annat som behövs i samband med besöket. En behandling tar mellan 25 och 60 min. Du som arbetsgivare bestämmer självklart vad som passar din personal bäst.

Första gången jag träffar den anställda tar jag en anamnes som hjälper mig fastställa hur jag bäst kan hjälpa han/henne. Vid behov hjälper jag även till med stretching.

Många klassiska besvär som uppkommer i samband med stillasittande och monotona arbeten, så som spänningshuvudvärk, mus arm, onda nackar, ryggar och axlar kan både avhjälpas och förebyggas av massage.

Svensk Klassisk Massage är den behandlingsform jag utför. Muskler och bindväv bearbetas genom olika handgrepp. Detta gör musklerna mjukare och mer elastiska, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och minskar stress vilket ger en skön avslappnande känsla.

Reiki Healing

 

När man ger en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften innifrån.

Reiki är den mest använda healingbehandling i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta och aktiverar ett välbefinnande hormon, oxytocin.

Även om man inte tror på en övernaturlig kraft är Reki bra att använda för stressreducering.

Behandlingen utförs under ca 1 timme när man ligger påklädd på en behandlingsbänk i en lugn miljö.

När är Reiki bra?

Speciellt läkande effekter har Reki visat sig för dig som vill…..

  • sänka stressnivån
  • ha balanserad hälsa, mentalt,själsligt och andligt
  • förbättra och stärka din självkänsla.

Pris på 60 min behandlingen: 540:-