Skapa ditt bästa liv!

Programmet för inre balans och självkärlek

Ett program för dig som vill göra en förändring i ditt liv, i 3 månader följs vi åt!

För dig som vill skapa en hållbar förändring i ditt liv. För dig som vill komma närmare dig själv och våga vara DU. Är nyfiken och vill utforska dig själv,vill ha stöttning och vägledning längs med din resa.

Du är redo att investera tiden i dig själv och vill ha någon som stöttar och vägleder dig på din resa. Att ge dig själv tiden tillåter dig att landa i nya perspektiv och det nya du lär dig. Du skapar möjligheter att låta verktyg och nya tankar få tid att landa för att på så sätt bli en naturlig del av dig själv och den person du vill vara för dig själv och för andra.

Du får stöttning och vägledning under 3 månader genom samtal och uppgifter för egen reflektion samt min närvaro däremellan om du skulle behöva det. Ditt arbete kommer leda dig närmare dig själv och den du är och vill vara. Du kommer att förändra ditt liv och ditt perspektiv på livet och själv bli skapare av ditt liv. Du får ta del av kraftfulla verktyg i självledarskap.Du får lära dig EFT/ Tapping för att slippa på motstånd och begränsningar.

Tillsammans utforskar vi var du är och vad du skulle vilja varje steg på vägen. Det spelar ingen roll var du står idag, du vet när du är redo för en transformerande förändring. Jag lovar att ge dig redskap och verktyg, visa dig nya vägar, nya perspektiv, lyssna och stötta, utmana och ställa frågor.

Hur?
Vi bokar in datum för samtalen så snart du gjort ditt val att påbörja mentorskapet. Vi tar det därifrån.

När?

När du är redo!

 

För att få en förändring så behöver DU göra en förändring!

 

I programmet ingår:

•  4 personliga samtal á 60 minuter, bokas in över 3 månader

•  Workbook för eget reflektionsarbete

•  EFT video

•  Meditationer

•  Min stöttning och vägledning under denna tid. 

  •  

Din investering i dig själv är 4595 kr

 

Givetvis finns möjlighet till delbetalning så tveka inte att fråga.

Praktiskt: det spelar ingen roll var du befinner dig geografiskt. Samtalen sker via telefon eller videosamtal. Samtliga tillfällen för samtal bokas in under dagtid. Workbook för egenreflektion samt meditationer och EFT video får du tillgång till via en medlemsportal.

Bubblar det till i dig? Säger magkänslan jaaaa? Då är det RÄTT, tveka inte att följa ditt inre!

Du anmäler dig via formuläret nedan.

Vi bokar in första samtalet och sen är vi igång. Läskigt? Det är helt ok! Jag är med dig hela vägen.

Kosttillskottet är ett patenterat och GMP standard tillskott som har ett unikt sätt att nå ut på cellnivå och hjälpa kroppen att skapa rätt förutsättningar för bättre hälsa.

Fyll gärna i formuläret nedan för intresseanmälan.