Behandlingar

Massage

Jag arbetar med svensk klassisk massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

 

Svensk klassisk massage med fokus på muskelknutor som blockerar cirkulationen i din kropp och som kan ge bla domningar och en känsla av att din kropp är ”tung”. En viss ”träningsvärk” är att förvänta sig efter denna behandling. Har du mål med snabbare återhämtning så är denna passande. Oavsett styrkan i behandlingen så avslutar jag med huvudmassage som en lugn avrundning och du går hem med ett lugnt sinne och med en kropp som är ”lättare”.

Massagens effekter:

 

•  Bra mot spända muskler
•  Ökar blodcirkulationen
•  Förbättrar immunförsvaret
•  Lugn och ro hormonet oxytocin frisätts
•  Sömnen förbättras
•  Näringsupptaget i tarmarna ökar

 

Behandling 30 – 60 minuter pris: 420 – 775:-

Ryggmassage

Företagsmassage

Företag som satsar på massage på arbetsplatsen gör en klok investering för framtiden. På längre sikt minskar kostnader för sjukdom och ohälsa, samtidigt som flera positiva resultat märks omgående.

 

Några av dom är ökad trivsel, arbetsglädje och produktivitet- faktorer som alla bidrar till en långtidsfrisk personal.

 

Jag kommer ut till ditt företag, med mig har jag en bärbar bänk och allt annat som behövs i samband med besöket. En behandling tar mellan 25 och 60 min. Du som arbetsgivare bestämmer självklart vad som passar din personal bäst.

 

Första gången jag träffar den anställda tar jag en anamnes som hjälper mig fastställa hur jag bäst kan hjälpa han/henne. Vid behov hjälper jag även till med stretching.

 

Många klassiska besvär som uppkommer i samband med stillasittande och monotona arbeten, så som spänningshuvudvärk, mus arm, onda nackar, ryggar och axlar kan både avhjälpas och förebyggas av massage.

 

Svensk Klassisk Massage är den behandlingsform jag utför. Muskler och bindväv bearbetas genom olika handgrepp. Detta gör musklerna mjukare och mer elastiska, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och minskar stress vilket ger en skön avslappnande känsla.

Reiki Healing

Reiki härstammar från Japan och är en beröringsform som hjälper kroppen att aktivera sin egen läkande förmåga.
Genom handpåläggning frigör jag ett energiflöde i din kropp och du får möjlighet att slappna av både mentalt och kroppsligt samtidigt som din livskraft och energi fylls på.

 

Under behandlingen ligger du påklädd på en mjuk massagebädd och en värmemadrass som avger en effektiv infraröd värmevåg som värmer muskler och leder på djupet.Därefter gör jag en chakra balansering innan du tar emot Reiki-energin genom mig. Jag lägger sedan mina händer mjukt över din hjässa och går sedan igenom olika punkter i din kropp i ett lugnt tempo.

 

Du behöver inte göra något särskilt för att ta emot Reiki – du bara slappnar av och tar emot. Man kan känna olika sensationer som t.ex. värme under behandlingen, vissa somnar medan andra känner mest avslappning. Oavsett blir resultatet att du känner ett inre lugn, en grundning och total avslappning.

 

Reiki klassas dessutom som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och kan därför användas som ditt friskvårdsbidrag.

 

Är du gravid, sjuk, äter någon form av medicin, mm. skall du alltid konsultera med din läkare innan du bokar en behandling.
Reiki är den mest använda healingbehandling i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta och aktiverar ett välbefinnande hormon, oxytocin.

Även om man inte tror på en övernaturlig kraft är Reki bra att använda för stressreducering.

 

När är Reiki bra?

 

Speciellt läkande effekter har Reki visat sig för dig som vill…

 

•  sänka stressnivån

•  ha balanserad hälsa, mentalt,själsligt och andligt

•  förbättra och stärka din självkänsla.

 

Pris på 60 min behandlingen: 775:-