Behandlingar

Massage

Jag arbetar med svensk klassisk massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

 

Svensk klassisk massage med fokus på muskelknutor som blockerar cirkulationen i din kropp och som kan ge bla domningar och en känsla av att din kropp är ”tung”. En viss ”träningsvärk” är att förvänta sig efter denna behandling. Har du mål med snabbare återhämtning så är denna passande. Oavsett styrkan i behandlingen så avslutar jag med huvudmassage som en lugn avrundning och du går hem med ett lugnt sinne och med en kropp som är ”lättare”.

Massagens effekter:

 

•  Bra mot spända muskler
•  Ökar blodcirkulationen
•  Förbättrar immunförsvaret
•  Lugn och ro hormonet oxytocin frisätts
•  Sömnen förbättras
•  Näringsupptaget i tarmarna ökar

 

Behandling 30 – 60 minuter pris: 420 – 775:-

Ryggmassage

Reiki Healing

Reiki härstammar från Japan och är en beröringsform som hjälper kroppen att aktivera sin egen läkande förmåga.
Genom handpåläggning frigör jag ett energiflöde i din kropp och du får möjlighet att slappna av både mentalt och kroppsligt samtidigt som din livskraft och energi fylls på.

 

Under behandlingen ligger du påklädd på en mjuk massagebädd och en värmemadrass som avger en effektiv infraröd värmevåg som värmer muskler och leder på djupet.Därefter gör jag en chakra balansering innan du tar emot Reiki-energin genom mig. Jag lägger sedan mina händer mjukt över din hjässa och går sedan igenom olika punkter i din kropp i ett lugnt tempo.

 

Du behöver inte göra något särskilt för att ta emot Reiki – du bara slappnar av och tar emot. Man kan känna olika sensationer som t.ex. värme under behandlingen, vissa somnar medan andra känner mest avslappning. Oavsett blir resultatet att du känner ett inre lugn, en grundning och total avslappning.

 

Reiki klassas dessutom som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och kan därför användas som ditt friskvårdsbidrag.

 

Är du gravid, sjuk, äter någon form av medicin, mm. skall du alltid konsultera med din läkare innan du bokar en behandling.
Reiki är den mest använda healingbehandling i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta och aktiverar ett välbefinnande hormon, oxytocin.

Även om man inte tror på en övernaturlig kraft är Reki bra att använda för stressreducering.

När är Reiki bra?

Speciellt läkande effekter har Reki visat sig för dig som vill…

•  sänka stressnivån

•  ha balanserad hälsa, mentalt,själsligt och andligt

•  förbättra och stärka din självkänsla.

Pris på 60 min behandlingen: 800:-