Vad är EFT / Tapping?

EFT/ Tapping, EFT står för Emotional Freedom Techniques och är en självhjälpsteknik som hjälper dig att uppnå känslomässig balans. Tekniken är en blandning av kinesisk akupressur och västerländsk samtalsterapi, en enkel teknik som du kan göra var och när som helst och du får resultatet omgående.

Du kan förändra din mentala, känslomässiga eller fysiska hälsa på djupet med denna teknik.

EFT har visat sig ha goda effekter på bl.a. oro, rädslor, fobier, låg självkänsla, stress och smärta.

Upptäck möjligheten att på ett enkelt och snabbt sätt bli fri från stress och andra negativa känslomässiga och fysiska blockeringar som försämrar din livskvalité. Grundtekniken går till så att du fokuserar på den ”negativa” känslan/ händelsen ( t.e.x stress, oro, rädsla, ett obehagligt minne som tynger dig).

Terapueten guidar dig medan du behåller ditt fokus på känslan du har och knackar samtidigt med fingertopparna på specifika akupunkturpunkter. Då akupunkturpunkterna stimuleras sänds signaler till den del av hjärnan som initierar kroppens stressrekation och genom denna kommunikation kan du förändra den ”negativa” känslan och återställa, få ett mer balanserat och harmoniskt tillstånd. Det som är grunden med EFT teknikerna är att kropp, sinne och känslor ska komma i balans igen.

Denna teknik är en djupgående och effektiv teknik som behöver upplevas!

Forskning på effekter på EFT sessioner.

 

Jag är utbildad EFT-Coach