Fitline

 För ett friskare & rikare liv
Näring, näring, näring. Det är det viktigaste tipset från mig. Utan näring skulle jag aldrig ha fått så fina resultat. Du behöver fylla på med näring. Detta är jag helt övertygad om då jag får se så otroliga resultat idag på människor som börjar med dessa näringsprodukter.
Jag började med produkterna ett par år efter min skilsmässa. Pigghet, fokus, energi, återhämtning och sömn fick jag på köpet. Det som var så otroligt häftigt var att det gick rätt snabbt, snabbt kände jag att det hände något i kroppen och snabbt kom resultaten.
 
Jag fattade att nu händer det grejer, det är detta som min kropp har saknat. Tänk vad lite näring kan göra för en stressad och energilös person, det är helt otroligt. Detta gör att jag idag verkligen brinner för denna fråga, brinner för att hjälpa dig till bättre hälsa. När vi är stressade, utmattade eller energilösa så behöver kroppen verkligen extra av allting för att orka. Det ”dras” ut otroligt mycket vitaminer och mineraler ur vår kropp vid långvarig stress och press.
Som du säkert har förstått så brinner jag för hälsa och för att hjälpa människor till ett friskare & rikare liv och nu vill jag hjälpa dig! 
 
Du får nu testa mina näringsprodukter i 10 dagar, både jag, min familj och mina kunder har fått enorm hjälp av dessa produkter. Det är samma produkter som jag började med efter min skilsmässa och som verkligen gav mig den energin jag behövde för att ta tag i alla andra bitar i mitt liv med tonåringar och ensam vuxen i vardagen att rodda allt vad som ska göras. Jag har använt dem i drygt 8 år!
 
På köpet får du ett samtal med mig där vi pratar om dig och din hälsa, kost, träning vad du vill och känner att du behöver. Jag är utbildad Hälsa-och EFT-coach och Reiki master och har stor erfarenhet av att hjälpa människor med deras hälsa! Nu vill jag hjälpa dig!
 
De näringsprodukter jag använder heter Fitline och det är superenkelt att använda dem. 
 
Det är ett pulver med bl a frystorkad frukt och grönt vi blandar i vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen.
Vår morgondrink, Powercocktail, ger oss en massa vitaminer, guarana för ENERGI, gurkmeja och pro-prebiotika. Den är fantastisk för mage och tarm och i och med det stärks även immunförsvaret.
 
Mår magen bra mår kroppen och så även immunförsvaret bra. Alla vitaminer i den ger energi, koncentration och fokus. Och den är supergod! 
Vår kvällsdrink, Restorate, ger oss en massa mineraler samt vitamin D. Mineraler behöver vi för återhämtning så därför tar vi den i första hand på kvällen då kroppen behöver mineraler när vi sover.
 
Mineralerna i den hjälper mot myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper etc. Jag fullkomligt älskar mineraler idag, återhämtning är verkligen såååå viktigt!Kom ihåg att produkterna “bara” frukt och grönt. Du har en fantastisk kropp och det är din kropp som börjar jobba när den får tillräckligt med näring för att utföra alla processer den ska under dagarna och nätterna.
 
Hemligheten i Fitline är upptaget! Kroppen kan verkligen tillgodogöra sig näringen från dessa produkter vilket inte alltid är fallet med vissa andra näringsprodukter – och därför kan man se resultat.
 
Eftersom det är naturlig mat som innehåller det kroppen behöver så kan du få resultat på i princip vad som helst du har problem med i din kropp. Men man kan aldrig garantera något eftersom det är din kropp som måste göra jobbet. Har du varit sjuk länge så tar det också lång tid att bli frisk men man kan se förändringar i kroppen rätt snabbt. Tänk om du bara får bli lite piggare?
 
Vad får du?
Prova Powercocktail och Restorate i 10 dagar 
Ett samtal med mig där vi pratar om DIG och din hälsa (eller mail/messenger om det passar dig bättre)
 
Pris 380 kr (inkl frakt)
Detta erbjudande gäller endast inom Sverige! Om du bor utanför skicka ett mail så hjälper jag dig.
 
Du betalar till: Swish 1236129977
Har du inte swish skicka mig ett mail för alternativ: marita@maritaparwen.se
På meddelande skriver du  ditt namn och 10 dagar prov
 
Vill du få mer information om produkterna kontakta mig via formuläret nedan eller mail!
Varmt välkommen!