Livet kom emellan….

Jag fyllde 40 år den 2 Januari 2012 och startade då ett nytt liv med nya kostvanor och började träna 3 ggr/v, så grymt stolt över mig själv. (Jag har alltid varit en person som starta nytt liv varje måndag). Känner du igen dig?

Denna gång blev det på riktigt jag gick ner 16 kg på 5 månader och var riktigt vältränad och kände mig stark och smidig. Jag tränade t. o. m me juldagen, jag vek inte en sekund från mina träningsdagar, det var en riktigt skön känsla som jag vill komma tillbaka till den.  Det är riktigt tungt att ta sig tillbaka när man tappat all träning blir jobbig.

Jag tränade så i nästan två år,när jag fick det mest fruktansvärda besked i mitt liv.

I November 2013 drogs min rullgardin ner totalt, min lillebror, min fantastiska fina lillebror hängde sig. Det var så fruktansvärt att få detta besked när pappa ringde mig och berättade. Tiden som följde var hemsk för hela vår familj, vi hade förlorat en bror två år tidigare också. Jag hade även gått igenom en skilsmässa 2012 med två tonårsbarn så detta var en väldigt tuff tid och jag orkade inte träna, orkade inte ta mig till gymmet. Efter en tid så började jag sakta känna att jag mår ju bra om jag tar mig iväg någonting i veckan iallafall och kom in i det då kom nästa smäll i Maj 2014. Min storebror  inte ens fyllda 50 fick en stroke, vi visste inte hur det skulle sluta, all oro som kommer och frågor som inte finns nåt svar på, allt är bara rörigt både i huvudet och i kroppen. Så mycket sorg på så kort tid tar på krafterna och mina barn mådde också fruktansvärt dåligt under denna period. Så jag säger att LIVET kom emellan mig och träningen helt enkelt.

2016-2017 började jag ta tag i den mentala biten jag behövde läkas helt enkelt, jag gick kurser och utbildade mig till Coach inom personlig utveckling och vänt ut och in på mig själv många gånger för att möta mig själv på djupet och läkas. Det har varit både tungt och roligt, jag älskar att utvecklas och är så nyfiken på mer inom detta område.

Det är ju inte så att jag helt skippat gymmet under denna tid men jag vill komma så långt att jag längtar till gymmet igen!!

Det är den största utmaningen denna september månad och projekt ” Jag och min hälsa” att verkligen prioritera träning.

Jag har även denna vecka börjat med nya morgon -och kvälls rutiner för att hinna träna innan jobbet. Det skriver jag om i nästa veckas blogginlägg.

 

2 Replies to “Livet kom emellan….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.