Hur har det gått?

Lite halvtids uppdatering på projekt ” Jag och min hälsa”!
Som jag skev i senaste inlägget så är jag väldigt glad att jag bestämde att jag skulle blogga om detta projekt. Jag har fått brottats lite med mitt ego denna tid när det gäller min träningen, egot vill verkligen försöka att smita och vara väldigt övertygande om att stanna kvar hemma och jobba.
Egot;du behöver verkligen jobba ,du har en massa att göra vid datorn så du har inte tid att träna.Min själ, mitt jag; jo det har jag, jag vill verkligen och egot säger;neeeejj du behöver jobba, du har mycket att förbereda osv så håller min hjärna på fram och tillbaka.

Känner du igen dessa tankar?

Egot är dina tankar och finns där vare sig du vill eller inte, när det är på detta viset så gäller det att ta kommandot över dom och få själen att bestämma och när själen vunnit så känner du dig oerhört stolt och har kommit ett steg på rätt väg till att skapa ditt liv. Egot vill inte gör förändringar utan tycker att det är bekvämt att vara kvar i det gamla. Så när vi ska till att göra förändringar så kan det uppstå olika diskussioner i vår hjärna som det gjort i min hjärna den här tiden. Det här gäller alla förändringar du vill göra, men du ska veta att, vill du så går det med väldigt mycket tålamod.Vi kan komma sååååå långt med mycket tålamod. Det gäller att inte ge upp!!!

Jag är väldigt nöjd med min träningsinsats och det har blivit som jag velat 2-3 joggingpass veckan och 2-3 pass styrketräning och som plus så syns det på min kropp.
Så bestäm dig för att sätta upp ett mål, vad som helst. Skriv ner målet och jobba små ,små steg mot ditt mål, anteckna dina små framsteg för att själv se att du får resultat och sätt delmål och belöna dig själv för att ha en lite morot mot att nå ditt mål.

Jag önskar dig all lycka med ditt mål och jag kommer att återkomma om detta ämne om mål lite längre fram.

Med värme och kärlek Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.