Misslyckande eller lärdom?

Hej fantastiska du!

Min förra vecka blev inte alls så bra som veckan innan. Det blev inte direkt kaos men inte som jag vill att det ska vara och jag vet att det var pga av möten och div oplanerade saker inträffade.
Med mitt gamla beteende så hade jag blivit jätte besviken på förra veckan eftersom mitt mål är att träna 3-4 dagar/ veckan misslyckades. Jag skulle även blogga två ggr/v om detta och göra en live sändning på fb och där hann jag inte riktigt med det heller. Så besvikelsen var stor,till en början och jag kände att jag misslyckades med det och tänkte ge upp men vände det när jag började tänka efter.

Det jag nu i stället gjorde var att reflektera och ta lärdom av mina misslyckanden.
Det är väldigt intressant när man vänder på situationen.

Såhär gjorde:

Jag skrev ner i min ”@Bullet Journal vad som gått fel och funderade på varför det gjort det? När jag kom underfund med vad det var som gått fel så skrev jag ner det och planerade om inför kommande vecka.
Det jag upptäckte var att jag behöver mer tid till att det jag planerar in också ska följas upp så att jag verkligen gör det jag planerat in och det är jag lite sämre på, jag älskar att planera men inte lika bra på att följa upp så det behöver jag lära mig.
Och att jag faktiskt mår bra av att ha en struktur i min vardag. Jag har lite svårt att acceptera att jag nog är en rutin människa för jag har alltid tyckt att dom är lite tråkiga och inrutade, hmmmm, jag får acceptera att jag också är det och mår bra av det.

Jag har följt en kvinna på sociala medier i ca 2 mån och hon är väldigt bra på att följa upp sina mål så henne ska jag lära mig mer av.
Hon heter Kicki Westerberg och är @Ekonomisk PT och det var i från henne som jag fick tips om att börja använda ”@Bullet Jounal”,en jättebra teknik i form av en egen almanacka( kanske kommer ett inlägg om det i framtiden).

Hur ser du på dina misslyckanden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.