Drömmer du?

Hej fantastiska du!

Hur känner du när jag ställer den här frågan ”drömmer du?”

Jag tror alla drömmer någon gång, men hur ser vi på våra drömmar? Och hur känner vi inför vårt drömmande?

Själv så har jag aldrig haft stora drömmar men jag vet inte riktigt varför, mitt drömjobb när jag gick på högstadiet var att jobba som kassörska på Ica hemma, jag tyckte att det verkade vara så roligt att få prata med folk, slå på en apparat och kunna alla priser i huvudet, (det behövde man på den tiden). Jag lekte mycket affär när jag var liten och var mycket kreativ innan leken och gjorde både kassaapparaten, kvittorulle, pengar och bandet som varorna skulle åka på. Shit va jag var kreativ! Jag hade så roligt!

Nu till drömmarna, ibland så lever vi här och nu och finner oss i det som är och tänker inte så mycket på vad vi skulle kunna få och ha. Så var det för mig jag har aldrig tänkt på att det är möjligt att jag kan skapa det jag vill ha själv. Att drömma var inget som jag tänkte på.

För två år sedan gick jag en kurs i ” Tankens skapande kraft” och där fick jag lära mig om att JAG har möjlighet att skapa det jag vill ha och det krävs bland annat en brinnande önskan och ett enorm tålamod för att nå drömmen.

Där och då insåg jag att det JAG verkligen verkligen har velat från hjärtat och känt i hela mitt innersta system, har jag fått och skapat alldeles själv utan att jag har varit medveten om det. När jag kom på detta så insåg jag att ;shit vad jag kan skapa ett häftigt liv. Jag började medvetet drömma stort utan begränsningar och började skriva ner mina drömmar, en del har jag delat med vänner och en del är bara mina egna.

Ett tips till dig är att  inte dela dina drömmar till andra i din omgivning som du kanske känner att oj va stort jag drömmer nu utan håll det då för dig själv.

Det är så att om du är lite osäker på om just den stora drömmen ska slå in och så delar du den med någon som inte alls tror på din dröm så kommer den personen kunna påverka dig så att du tappar din tro på drömmen och det vill du inte. När man börjar drömma så krävs det en hel del inre jobb och då ska man dela sådana tankar med likasinnade för att energin inte ska störas.

Livsmanus, gör så här:

Skriv ner hur du vill att ditt liv ska vara om 5 år inom fyra områden:

Relationer

Ekonomi

Arbete

Hälsa

Varje område börjar du texten; jag är så glad och tacksam nu när…….

Läs det är livsmanuset morgon och kväll, det här kommer att göra att det du skrivit och sedan läser två gånger om dagen matas i ditt undermedvetna och det undermedvetna kan inte skilja på vad som är verkligt eller ej. Efter en tid så kommer du att märka att du gör val i din vardag som leder dig till ditt drömliv.( I drömandet ingår ej en vinst på ex triss el liknande.)

Jag har önskat mig både en kärleksfull och omtänksam man och ett nytt sätt att jobba på och fått båda delar inom loppet av mindre än två år.

.

Lycka till och dela gärna med dig något av det du drömmer om!.

Med värme och kärlek Marita

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.