När jag fick energi

När jag fick energi och njuter av livet!
(och hur du också kan få det)
Förr var jag alltid trött och energilös.
Så när en kurskompis till mig, Eija började berätta för mig om den här nya grejen hon hade börjat använda som gjort henne så pigg så tänkte jag …aldrig!!
men till slut sa jag  ” okej, vi kan ta en lunch ” (även om jag inte trodde det skulle göra någon skillnad för mig) kände mig enormt skeptisk men samtidigt lite nyfiken ändå.
Vid den här tiden hade jag lidit av mycket sorg och sömnlösa nätter och jag vaknade aldrig utvilad. På kvällarna efter jobbet orkade jag inget annat än att ligga på soffan och titta på TV. Jag hade ingen vidare matlust jag mackor eller bara yoghurt, helt enkelt för att jag inte orkade laga mat. Detta gjorde ju inte att jag mådde bättre heller…
Jag hade stort förtroende för Eija som vän och med sina kunskaper och erfarenheter. Jag frågade om hon verkligen trodde det skulle kunna hjälpa mig och hon svarade
”Jag kan såklart inte lova något men det är naturligt och de resultat jag hunnit se på mina kunder är något helt annat än vad jag varit med om förut så du kanske tycker det är värt att prova?”
Vid det här laget hade jag även cirkulationsproblem i mina fingrar ”raynodsyndrom” och det var väldigt besvärligt under den kalla delen av året.
Efter ett par dagar tog jag den första drinken och döm om min förvåning när jag efter fem dagar står ute i kylan i blåsten och mina fingrar är och ser normala ut, helt otroligt.
Under den närmsta tiden märkte jag hur jag började sova bättre,min IBS mage märktes inte av kunde hantera stress bättre och min energi kom successivt tillbaka. ett par månader efter jag startat följde jag med på ett informationsmöte och fick höra historia på historia som liknade min! Mer energi! Bättre sömn! Mer ork! Gladare!
Jag ville dela detta av två andledningar:
1: Jag är idag så tacksam att Eija inte gav upp mitt nekande utan frågade ytterligare en gång
Efter 3 månader mådde jag så otroligt mycket bättre än vad jag hade gjort på väldigt länge! Dessa ”drinkar”  har gjort att jag idag, 3 år senare, har jag en hälsa så mycket bättre än någonsin tidigare, har mer energi än någonsin, är mer nyfiken på livet och otroligt fokuserad,strukturerad och är egenföretagare! Jag sover bra, är utvilad när jag vaknar och har en hög energinivå hela dagen!
2: För att dela min historia och mina erfarenheter med alla människor där ute som är trötta på att vara energilösa. Jag vet hur det är och det är inte kul! Jag vet också att det inte behöver vara så, kanske skulle det kunna hjälpa dig också.
Eija förklarade detaljerna kring produkten för mig, så jag förstod hur och varför den funkade så bra för mig.
Om du skulle vilja veta mer, skriv bara ENERGI i kommentarerna så återkommer jag med mer info. Du kan också skicka ett mail till mig. marita@maritaparwen.se
Med värme och kärlek

2 Replies to “När jag fick energi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.