Projekt ”Jag och min hälsa”

Hej Fantastiska du!
Nu startar jag ett projekt med min hälsa och tänkte att du ska få följa med.!
Jag kommer att blogga inom detta ämne på tisdagar och torsdagar och sända live på fb på fredag hela september månad.
Alla har vi svagheter och min svaghet inom detta ämne är min fysiska aktivitet och glass. Jag älskar glass och har väldigt många ursäkter för att inte gå till gymmet de dagar jag planerat in. Så min största utmaning blir att ta mig till gymmet, planen är att ta mig till gymmet minst 2 ggr/ vecka och löpträna 2 ggr/vecka.
Glassen äter jag oftast bara på helgen men den ska också bort. Jag är ingen stor konsument av alkohol men tycker att det är väldigt gott när jag är i trevligt sällskap, jag klarar mig bra utan så denna månad blir vit. Nu till helgen ska jag träffa vänner både fredag och lördag och dom kommer säkert att reagera på detta, det ska bli spännande.
Min halvsvaga del är kosten jag coachar i detta och har goda kunskaper inom detta område men slarvar med regelbundna måltider så det ska jag vässa till så det blir på topp. Vi kan alltid göra mer för att nå det bästa för oss.
Min starka sida är den mentala biten men den går att toppa mer så nu blir det mer och djupare fokus på vad min själ verkligen vill. Lyssna mer inåt. Jag jobbar mycket med ”tankens skapande kraft”och då behöver man även lyssna inåt och känna känslan av det jag vill. Den mentala delen hänger även ihop med min fysiska aktivitet så där är cirkeln sluten.
Jag kan alltså få in mer fysisk aktivitet om jag ändrar mitt mindset.
Jag ser det här som en jätte rolig grej att få dela med dig under september månad.
Jag hoppas att jag kan inspirera dig till att göra förändringar i livet och att det ger dig ett rikare liv.
Med värme och kärlek
Marita Parwén Livsstils PT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.