En ny start!

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv!
Jag lever nu ensam, mina barn är utflugna jag har min pojkvän på min favorit Ö, Gotland, min katt flyttade till dottern i helgen så nu är det väldigt tomt här hemma. Jag ska nu gå in ett nytt kapitel i mitt liv och det gör jag med glädje samtidigt som det är en utmaning, jag som många andra mammor har lagt all min tid på mina barn och det har varit mitt intresse att följa deras väg i livet med allt vad det innebär.
Jag ska nu hitta vad jag tycker är roligt utanför mitt jobb som jag älskar och ibland inte kan skilja på vad som är fritid och jobb. Jag tycker att det är roligt att handarbeta, träna och läsa om personlig utveckling. Så mycket vet jag och det ända av dessa tre jag gör just nu är läsa om personlig utveckling och det känns som mitt jobb i och med att jag jobbar med det så jag behöver blanda in det andra också.
Hur ska tiden räcka till då, tänker jag?
Jo då slår Corona till och gör så att jag inte har lika mycket behandlingar på salongen och ger mig möjlighet att ta mig tid att göra mina hobbies. Då sätter även en oro in, hur ska det gå med min ekonomi nu när ingen kan komma till mig, hur ser framtiden ut ekonomiskt för hela världen.. osv. Det upptar en hel vecka av mitt liv att älta oro och jag är egentligen ingen orolig människa så detta tog en stor del av min energi förra veckan och jag kände mig annorlunda.
Jag förstod inte då att det var oron som höll på att äta upp mig men igår kom det till mig att det var det som drabbat mig.
När jag på morgonen insåg vad jag drabbats av så bestämde jag mig för att vända denna negativa spiral i mitt tankesätt till att göra det bästa av mina dagar i denna situation som vi alla är drabbade av. Jag lär ju ut detta till mina klienter.  Även jag har svackor i livet som gör att jag också faller men inte lika långt ner som jag gjorde tidigare.
Jag har verktygen för att skapa mina bästa dagar och ta en dag i taget. Hur kan jag hjälpa andra i detta och sprida mitt sätt att se på denna situation som är allvarlig men det är också viktigt att ta vara på sin tid och gör det bästa av det du har nu.
Så nu är detta det första steget till inspiration för att skapa de bästa dagarna i ditt liv i det som pågår  just nu!
Hänger du med?
PS jag ska även se om jag vågar mig på att starta en Youtube kanal för att sprida de kunskaper och erfarenheter jag har.
Ha det gott!
med värme & kärlek
Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.