Hur kan jag höja min energi och skapa en magisk dag?

Jag hoppas att det här kan var till någon nytta för dig. Just nu befinner vi oss i en allvarlig och ovanlig situation så vi behöver fylla på oss själva med energi för att ta oss igenom detta på ett så bra sätt som möjligt.
Vi ska inte dränka oss i mer problem än vad som redan är, vi alla behövs för att hjälpa varandra.
Allt är energi- och vårt medvetande är skapande!
Kvantfysiken kan i dag visa att våra tankar och känslor påverkas och vi kan medvetet förändra och bete oss annorlunda beroende på hur vi tänker och känner inför det.
Den vetenskapen menar att vi ser och upplever det vi gör för att det är just det som vi förväntar oss se och uppleva.
Vad förväntar du dig att uppleva idag?
Att hålla sin energi på en hög nivå för att må så bra som möjligt är ett sätt att förvänta sig att uppleva dagen på.
Hur gör jag det då?
Jag håller min energi så hög som möjligt genom att:
Medvetet förstärka mina positiva känslor, tex att dansa till en bra låt, skratta, njuta, göra något som gör mig glad.
Medvetet försöka framkalla positiva känslor om jag känner at jag är låg i energi, jag börjar tänka på något som gör mig glad, tänka på något el någon jag älskar, dansa loss till en häftig och svängig låt, skriva ner saker som jag är tacksam för i min vardag.
Medvetet låta negativa känslor släppas fria efter att jag har accepterat att dom finns och mottagit deras budskap så släpper jag dom. jag ältar inte negativa händelser och vill inte tid och energi på något som jag ändå inte kan göra något åt.Jag släpper och går vidare. Observera att detta inte är att förtränga det jag känner. Jag använder mig även av en metod som heter EFThttps://www.maritaparwen.se/eft/
Ta hand om mig själv mycket viktigt att vårda kropp och själ, äta bra, sova bra och motionera även att vårda sin hy och hår med regelbundet göra ansiktsmask och hårinpackning.
Göra saker som jag älskar umgås med människor som jag älskar
Befinna mig så mycket som möjligt med människor med positiv energi och harmoniska miljöer
Visa och välja glädje, kärlek och tacksamhet så ofta jag kan. Återigen medvetet! Jag försöker verkligen att vara medveten om mina val, mina tankar, mina handlingar, mina ord och välja de som ger mig mest energi.
Se möjligheter istället för problem, det positiva istället för det negativa i allt som sker och göra det bästa av den situation jag befinner mig i just då.
Inte stressa det är låg energi och drar ner vår energinivå
Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.