Vikten av tacksamhet!

Tacksamhet fungerar genom en universell lag som styr över hela ditt liv, attraktionslagen. I ditt liv verkar lagen utifrån dina tankar och känslor, det är energi. Vilket innebär att du drar till dig det du tänker och känner.
Du har säkert hört människor säga; ”Det du ger får du tillbaka”, ”Som man sår får man skörda”,” Som man bäddar får man ligga”. Dessa talesätt beskriver lagen om attraktion. Tankens skapande kraft.
Att bjuda in tacksamhet i ditt liv är magiskt och förändrar ditt energi tillstånd omedelbart, du kan inte befinna dig i rädsla, oro, stress och samtidigt känna tacksamhet och kärlek. Så att skapa din dag i tacksamhet är en mycket bra start på dagen för att skapa magi.
När du är tacksam för det saker du har, oavsett hur små eller obetydliga de är kommer du genast att få se hur du får mer av dem.
Om du är tacksam för de pengar du har, även om det inte är så mycket, kommer du på ett magiskt sätt få mer. Om du är tacksam för de relationer du har så kommer du märka hur mer kärleksfulla dom kommer att bli.
Här gäller det att inte bara skriva ner vad du är tacksam för utan att känna någon tacksamhet. Tanke och känsla ska vara på samma frekvens ( energinivå, kanal ), du ska känna i hela ditt väsen att du är tacksam och det kanske inte känns så till en början men fortsätt skriva ner och läs upp högt så kommer du en dag att känna att tanke och känsla är på samma frekvens. Jag har själv gjort detta och till en början så trodde jag att bara jag tänkte så blev det bra men så är det inte, vi behöver känna i hela vårt inre och det är övning som gäller.
Jag rekommenderar dig att varje dag starta din jag i tacksamhet, skriv ner 3 saker som du är tacksam för tex.
Tack för att jag och min familj är friska och mår bra!
Tack för att jag har ett arbete att gå till!( om du inte har det så skriv det som passar dig just nu)
Tack för att jag har tak över huvudet!
Läs detta högt och försökt att verkligen känna i hela din kropp så att det nästan svämmar över av känslan tacksamhet.
Skriv samma varje dag tills du känner känslan i det du skrivit.
Detta är magiskt så ha tålamod, Att leva i tacksamhet och kärlek har förändrat mitt liv och jag är så glad och tacksam över att jag startar mina dagar i stillhet och tacksamhet. Jag sätter intentionen för dagen redan på morgonen.
I nästa inlägg kommer jag att skriva om min morgonritual.
Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.