Min morgon rutin!

Hej Fantastiska Du!

Hur gör du i dessa Corona tider?

Jag blev till en början meddragen i allt det negativa som sprids överallt både i media och människor runt om. Det är en allvarlig situation och vi ska absolut ta det på största allvar men vi ska inte gå under anser jag.

Jag tänker såhär; Om jag tar ansvar för min situation och mitt mående för varje dag och försöker göra det bästa av den dagen som är så höjer jag min energi och kan då sprida den energin vidare och jag mår bättre.

Jag startar mina dagar i att landa i min själv, meditera en stund. Det kan vara en guidad meditation eller så endast sitta och andas lugna djupa andetag, jag variera lite och lyssnar in på vad jag vill just idag.

Jag tar mig en underbar vitamin drink som är fylld med antioxidanter, matsmältnings enzymer, tarmbakterier, gurkmeja, hela B-vitamin komplexet, fettsyror

Allt för att skapa ett starkare immunförsvar, en optimal hälsa och  en balans i min kropp.

Jag läser något kapitel eller 20 min i en bok som ger mig energi och utvecklar mig.

Jag skriver av mig det som kommer till mig och skriver även det som jag är tacksam för i livet just nu.

Tacksamhet är stort och kan verkligen vända en dålig start på dagen till en bättre och det skrev jag om i mitt förra inägg.https://www.maritaparwen.se/2020/03/23/vikten-av-tacksamhet/

 

Att sätta intentionen för dagen redan på morgonen är en grym start och det har förändrat mitt liv både privat och i mitt företagande.

 

Hur brukar du starta din dag?

 

Med värme & kärlek

Marita Parwén

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.