Life update!

Life Update!

Jag tänkte starta höstens första blogginlägg med att ge en life update om mig själv. Hur jag mår, hur sommaren varit och vad jag har för tankar om hösten!

För första gången på 10 år har jag kunnat ta fem veckors semester med inslag av lite jobb. Jag har haft en underbar sommar på Gotland med min käraste , läsning av böcker, stickning, yoga och mycket bad. Jag har verkligen njutit och tagit hand om mig, vad det gäller mina tankar och min själ.

Jag känner mig full av energi inför hösten, helt fantastiskt! 

Jag är så oerhört tacksam över att jag trots de omständigheter som råder har kunnat ta 5 veckors semester och jag behövde verkligen det. Och inte för att jag var utarbetad utan mer för att ladda om psykiskt.
På grund av pandemin i våras slutade jag helt att gå till gymmet men började i April att jogga varannan dag och det var så skönt för kroppen men upptäckte att så fort det blev lite för varmt så fick jag huvudvärk och tappade joggandet lite under sommaren, inte helt men har inte joggat varannan dag. Och det känns i kroppen. Har därför kommit igång med yogan mer nu och verkligen fastnat för den ordentligt. Jag har yogat länge på morgonen nu under sommar när jag har haft tiden att göra det. Ett fantastiskt sätt att starta dagen på!
Jag behöver komma igång med löpträningen igen nu för att få behålla energin under hösten.

Jag har en inre röst som skriker att det är sååååå jobbigt att ta tag i löpningen igen men då får jag diskutera med mig själv i huvudet och övertyga mig själv att det är skönt efteråt.

Jag vet och har märkt på mina kunder att det är många som har svårt att ta sig igenom början av en livsstilsförändring men det är då bra att veta att det är såhär för alla, men nu tänker du säkert att det inte är sant för Kalle och Stina dom är så och så…… Då kan jag berätta att deras inre röst också protesterar  men Kalle och Stina tar makten över de påhitt som den inre rösten kommer med.
Vi är alla nybörjare och vi ska inte jämföra oss med andra!

Jag har mycket tankar kring att leva ensam utan mina barn och det går oftast jättebra men det kommer små puffar av saknaden och att det inte är som förr. Det svåraste är att Rasmus min äldsta håller på och klipper navelsträngen ordentligt nu och det är grymt jobbigt att han inte hör av sig trots att jag hör av mig till honom, oj oj oj här får coachen vara sin egen coach. Jag vet att han älskar mig ändå och kommer en vacker dag komma för att umgås eller bara höra hur jag mår, men denna period blev tuffare än jag trodde.

Och att vi har Corona och socialdistans gjorde ju inte saken bättre, jag hade en rejäl svacka i våras men fick börja jobba ännu mer med mig själv och mina tankar så jag bestämde mig för att inte vara i min svacka längre. Och då bestämde jag mig för att skaffa mig en hobby nu när jag har mycket tid. Det blev att jag började sticka och det är så himla kul men kom på att jag kommer ju bli tjockare och tjockare om jag ska sitta här och sticka och inte gå till gymmet, hmmm. Det är bara att börja jogga och bestämde att jag iallafall skulle vara ute 20 min varannan dag annars fick jag inte sticka. Så blev det men jag joggade inte enbart i  20 min utan varvade med att gå.Och det blev längre och längre sträckor och mer joggande och jag mådde så bra i både kropp och själ.

Så nu efter allt detta och en underbart lång och härlig semester så känner jag mig så redo att kicka igång hösten och komma tillbaka till mina dagliga rutiner.

Så kul att vara tillbaka på salongen och även coacha online för att peppa och inspirera mina kunder. Jag har mycket att se framemot i höst så jag hoppas att du hänger med! 

Det var min lilla utläggning. Kände att det var fint att dela med mig av mitt privata eftersom jag inte är så bekväm i att dela Instagram och Fb. Men i det här forumet känner jag mig trygg och inspirerad till att dela med mig till er.
Tack för att du läste!
Kram på dig
Marita Parwén 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.