Har pandemin påverkat mig?

JAAAA Absolut!!

Drygt ett år har gått sedan det kändes som om jag tappade fotfästet. I Januari 2020 så startade ett nytt kapitel i mitt liv, jag såg fram emot att börja leva mitt liv med vuxna barn som flyttat hemifrån.I början av året sätter jag alltid upp mål inför det kommande året både på det privata planet och i företaget. På det privata planet skulle jag skaffa mig en hobby för det kände jag att jag verkligen har tid med nu när jag lever ensam och jag skulle jobba mer med mitt inre och min spirituella resa. 
Året startade mycket bra sedan kom pandemin och min omsättning i företaget sjönk rejält, jag fick en lättare panikkänsla. Hur kommer det att gå?, Kommer jag att få bo på gatan nu när jag äntligen har kommit ikapp ekonomiskt och ska leva mitt liv?En vecka gick med en massa negativa känslor som tog över mig, jag badade i nyheterna som sändes HEEEELA tiden, jag gick som i ett töcken av negativa tankar och det är inte likt mig. Jag beslutade mig för att ta tag i dom och ta kommandot över mitt då destruktiva tankesätt och det är inte alls lätt. Jag ville inte vara där för jag mådde inte bra!!
Jag började använda mig av de verktyg som jag redan använder själv i olika perioder och även delar med mina klienter.Jag gick in i en lite bubbla och hade som mål att detta ska jag överleva jag har upplevt så mycket värre saker tidigare i mitt liv så det här ska jag klara av.
Stundtals har det varit oerhört tufft inom mig, jag har brottats med så mycket negativa tankar, jag har haft mycket tid för endast mig själv i och med att jag bor ensam och min särbo och jag träffas endast varannan helg så har jag MYCKET tid.Tankar kring ekonomi och barnen har varit tuffast och självkänslan har vacklat för att jag inte jobbar lika mycket.
Jag kan nu se tillbaka på året med tacksamhet, jag har behövt den här tiden i min lilla bubbla, jag hade inte haft möjlighet att bearbeta alla mina känslor om jag jobbat på som vanligt. Mina känslor kring att barnen har flyttat ut och vad gör jag nu? Det kommer att komma i ett separat inlägg här på bloggen.Att få all denna tid till mig själv har varit så värdefull, jag har hittat en passion i stickning, blommor, utvecklat min spirituella sida och tagit tag i min kost ordentligt. Jag är så glad och tacksam över detta och kommer ni håg vad jag skrev inledningsvis, jo att jag ville lägga mer tid på mitt inre jobb och hitta en hobby. Jag tänker att universum har levererat precis det jag har önskat mig men det blev inte så som jag trodde att det skulle bli och det är sällan man kan veta exakt vad universum levererar, men det blir det som är bäst för mig nu utifrån de omständigheter jag befinner mig i just nu.
Jag kommer att dela med mig mer om min spirituella del, känslor kring utflugna barn och hur jag bygger mina drömmar i framtida inlägg här på bloggen så håll utkik.

Jag önskar er alla en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.