Pro Shape Challager

Jag har lagt in lite text ang Pro shape challenger så att jag kan länka er hit så att ni kan läsa mer om varför jag tycker att dessa produkter och upplägg är bra.

Texten som följer är kopierad från Fitline.se med tillåtelse av PM-International

Oavsett om du är igång med Shape Challenge, satt upp ett högt träningsmål eller har bestämt dig för att minska ner lite på kalorierna och gå ner några kilo, finns det tre faktorer som hjälper dig att komma i form och känna dig bättre. Din energiförbrukning måste vara högre än ditt energiintag under en längre period och energin du tillför kroppen måste innehålla viktiga näringsämnen för att kroppen skall kunna fortsätta att fungera normalt.

När man vet detta är utgångspunkten följande 3 regler för att maximera slutresultatet:

 • Öka energin du förbränner på en dag.
 • Reducera energin du förbrukar på en dag.
 • Se till att kroppen får alla näringsämnen som behövs dagligen.

Det bästa är en kombination av alla 3 regler. Du kommer att öka energiförbränningen genom att röra på dig mer, och samtidigt kommer du att kunna minska den energi du förbrukar genom att ta kontroll över hur mycket energi du tillför din kropp och vilken sorts näringsämnen du ger den. Den största utmaningen är att begränsa energiintaget, utan att begränsa ämnesomsättningens möjlighet till upptag av värdefulla näringsämnen som är viktiga för att den ska fungera normalt.

Kroppen behöver tillräckligt med fibrer, mineraler, spårämnen och vitaminer. Det är viktigt att du inte känner dig trött, utmattad eller att du saknar koncentration på grund av för lågt intag av näring under dagen.

Ur en praktisk synpunkt är fitlines pro shape All-in -1 och bars http://6332023.fitline.com/0701051 http://6332023.fitline.com/9711111 väldigt enkla och snabba att bereda, även när du har ett tight tidsschema eller när du spenderar mycket tid på resande fot. Det mest fördelaktiga med ProShape All-in-1 shapes och bars är att du alltid får samma mängd kalorier och näringsintag vid varje måltid så att du kan använda din lediga tid till annat än att räkna kalorier och samtidigt vara säker på att du få i dig tillräcklig mängd vitamin B6, zink och andra essentiella näringsämnen. Det finns 7 olika smakfulla shapes, så kan vara säker på att hitta någon som smak som passar dig.

Shapes och bars som måltidsersättning är förmodligen det bästa sättet att minska ditt energiintag om du ersätter 1-2 måltider per dag. Här följer några fördelar:

 • Tillräckligt intag av näring
 • Konsistent kaloriintag
 • Snabbt och enkelt att bereda
 • On the Go – när du har ett pressat schema
 • 7 utsökta smaker för variation

Dessa måltidsersättningar är FitLines sätt att ge dig kontroll över mängden och kvaliteten på ditt dagliga energiintag.

 • Högkvalitativt protein bidrar till bibehållandet av muskelmassa
 • Kolhydrater bidrar till att upprätthålla normal hjärn- och muskelfunktion
 • Fibrer gör att du känner en längre mättnadskänsla och hjälper dig att bekämpa överkonsumtion av mat.

Tar man tar alla fördelar i beaktning, kommer ProShape All-in-1 gör ditt liv så mycket enklare! Nu måste du bara planera hur du ska öka energiförbränningen. ????

Imponera vänner och familj genom att dela dina före/efter bilder på Facebook och Instagram med hashtag #FitLineShape 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.