Fredagsyoga

Nu finns en ny yogavideo ute på min YouTube.https://youtu.be/OVGfiv31m0Q

Yogan ligger mig varmt om hjärtat, det är en del av min livsstil för att öka mitt välmående.

2016 började jag med 10 min yoga varje morgon och jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte att det var, jag tvingade mig själv upp på morgonen för att sätta mig och göra dessa lätta lugna yogaövningar. Till saken hör att jag var väldigt morgontrött och älskade att znooza då.

Yogan och min morgondrink är verkligen grunden för min start på dagen!

Jag kommer att försöka göra ett inlägg i samband med yogavideon på fredagar och dela mina tankar och funderingar.

Önskar dig en underbar fredag!

Med värme & kärlek

Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.