Fredags yoga! idag är det ett Yin yogapass

Jag har för en tid sedan under två års tid tillbaka i tiden haft otroligt ont i min kropp, jag började googla och läste då att det kunde vara förklimakteriet och tyckte väl att det var rimligt med tanke på min ålder men jag vet också att vi kan påverkas av vårt förflutna och det kan te sig som smärta i kroppen på olika sätt. Jag kände mest smärta, konstig smärta i benen så jag började göra yin yoga och kände att hjälpte mig en hel del. Yin Yogan jobbar mycket på vår bindväv därav så ligger man längre tid i varje position för att det tar tid att dra ut bindväven. Jag märkte att min kropp behövde detta och jag mådde bättre och bättre i kroppen.

Jag har som du kan läsa i ett tidigare inlägg haft en trasslig barndom och ett destruktivt tankebeteende och det kan påverka våra kroppar när vi börjar släppa på det vi gått och burit på under en lång tid.

Jag har tidigare varit en person som hållt inne med mina känslor och då tryckt ner dom i kroppen i hopp om att de ska försvinna, nu vet jag att känslorna poppar alltid upp någongång så det är bättre att ta tag i dom på engång.

Här är en länk till en yogavideo

https://youtu.be/THg0hndUtPI

Har du frågor så fråga mig gärna så svarar jag.

Önskar dig en en underbar fredag och en fin helg!

Med värme och kärlek

Marita Parwén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.