Dina tankar styr hela ditt liv

Du påverkas hela tiden av din tankar, oavsett vad du tänker.När vi lär oss hur vi på ett medvetet sätt kan påverka våra tankar och förstå hur vi kan ändra dom och även ta tag i våra gamla programmeringar och motstånd, så kan vi göra stora förändringar i våra liv.Våra tankar bara kommer, de flödar hela tiden och den viktigaste nyckeln är att bli medveten om dina tankar, börja att iaktta dina tankar. 

När jag fick höra om detta att jag kan styra mina tankar och på det sättet förändra mitt liv så började jag lyssna på tjattret inne i min hjärna, oj oj oj va det pågick mycket där inne som jag skapade alldeles själv. Mitt negativa tankesätt om mig själv, hur jag hela tiden förminskade mig själv genom mina egna tankar. Jag såg inte mitt eget värde och kunde då inte göra förändringarna som krävdes. Mina tankar fokuserade bara på det som jag upplevde som negativt hos och om mig själv. Jag var inte värdig pga att jag kom från en destruktiv familj, hade dåliga betyg i skolan, hade dålig ekonomi, kunde inte spara, hade inte utseendet på min sida mm.Jag har alltid saknat kärlek från mina föräldrar och det har gjort att jag har sökt kärlek utifrån och det valet av män har i vissa fall lätt till dåliga val bara för att få ha någon som ska mätta mitt behov av bekräftelse och kärlek. 
Med kunskapen jag har om tankens kraft idag så vet jag att det jag fokuserar på växer. Att fokusera och lyssna på det negativa tjattret i hjärnan föder mer av dessa tankar och hur ska jag då få en bättre självkänsla och göra förändringar i mitt liv om jag  hela tiden fokuserar på att förminska mig själv.
Det här blev för mig en öppning till att börja jobba med mitt inre tjatter så jag döpte tjattret till ”apan Egon” och började att ha en inre dialog med apan och blev medveten om hur jag kunde bemästra mina tankar mer och mer. 
Genom att förstå hur vårat sinne fungerar kan vi lättare påverka och förändra våra liv.

Jag kommer att återkomma om detta i nästa blogginlägg som kommer på fredag!

Önskar dig en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.