Tacksamhet!

Jag är oerhört tacksam över mitt liv inom alla områden, jag har förändrat så otroligt mycket de sista åren och känner mig enormt lycklig inombords. Jag har tidigare i mitt liv letat lyckan utanför mig själv och känt att jag aldrig når fram och nu förstår jag varför, jag letade på fel ställe. Allt finns inom oss ALLA och jag vill inspirera dig att få en djupare förståelse för att finna din lycka inom DIG. Jag kommer att dela med mig av mina tankar här på bloggen mer nu, jag känner att jag är redo att dela mer av mina innersta tankar och funderingar på ett mer spirituellt sätt här på bloggen.

Jag har haft lite svårt att dela detta ämne på socialamedier men nu ska jag börja här tänker jag och även koppla ihop det med min YouTube kanalhttps://youtu.be/dBFGCflbri8

Jag började för många år sedan med tacksamhetsövningar för att få in mer tacksamhet i mitt liv och det var till en början otroligt svårt pga att jag just då inte kände någon tacksamhet alls utan mer skrev upp allt jag borde vara tacksam för. Jag tvingade mig att göra detta varje dag under säkert ett halvår men sakta växte det fram en känsla som värmde och jag blev berörd och där kände jag mig tacksam och nu känner jag tacksamhet hela tiden, det är en otrolig känsla att känna detta och jag vill verkligen också stryka under att det inte har med pengar att göra utan det är en KÄNSLA som finns inom mig oavsett pengar eller inte.

Jag träffade en mycket nära vän till mig i helgen som sa något otroligt fint till mig. Du, Marita är ett levande bevis på att du är på riktigt lycklig utan att ha en massa pengar medan jag själv har pengar och kanske behöver göra och uppleva saker för att vara lycklig. Jag tycker att det var väldigt fint sagt och insiktsfullt att min vän. Jag tror att många känner igen sig i detta.

Hur vill du leva ditt liv? Vill du finna lycka inom dig?

Börja med att skriva ner tre saker som du är tacksam över i ditt just nu. Om du känner som jag gjorde så börja med att skriva det som du borde vara tacksam för.

Köp en fin anteckningsbok och skriv och börja reflektera över ditt liv för att ta dig framåt på din resa. Der är så kul att läsa tillbaka i efter en tid och se hur långt jag kommit på min inre resa.

Jag önskar dig lycka till!

Med värme & kärlek Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.