Tror du att du kan få ut mer av livet? Är du villig att ta in nya möjligheter?

Du är varmt välkommen till en spännande kväll med oss!

Du får först en härlig och levande beskrivning av hur du kan höja din nivå av hälsa på riktigt: Lisa som presenterar detta , har erfarenhet av att jobba som sjuksköterska och av att ha drivit en hälspraktik i många år. Hon delar med sig på ett äkta och väl förankrat sätt.

Du får därefter inblick i en otroligt smart affärsidé, som kan ge mervärde i ditt liv på flera plan, såsom hälsa, ekonomi och fri tid. Anna som presenterar detta, har lång erfarenhet av att på ett enkelt och framgångsrikt sätt skapat sitt liv med ekonomisk frihet och fri tid med denna möjlighet. Hon delar med sig på ett enkelt och lättsamt sätt

Sista delen du får handlar om DIG. Oberoende av hur ditt liv ser ut idag så kan du förändra din situation genom att förändra dig själv. Hur du gör kommer att presenteras av Lisa och Anette som själv gjort jobbet och förändrat hela sina liv. De är utbildade av framgångscoacher både av Bob Proctor och av Mary Morrissey. Med djup kunskap och inspirerande liknelser når deras budskap rakt in i hjärtat.

Du är varmt välkommen!

Datum och tid: 15 Augusti kl.18.30-21.15, Plats:Tintomarasalen, Aniaraplatsen 2, Sollentuna ( vid Sollentuna C södra ingången)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.