Min resa

En resa/ utveckling efter skiljsmässa, kaos, dödsfall i familjen och en hel del kärlekstrassel!
Tänk vad tiden går, det är sex år sedan jag skiljde mig från mannen jag levt med i 20 år och har två fantastiska barn med Rasmus 21 år och Ida 19år.
För mig var det det bästa valet jag gjort i vuxen ålder, att gå min väg från ett förhållande som inte gav mig något längre. Jag hade väldigt dåligt samvete över barnen men tänkte att bara jag mår bra så kommer dom också att göra det med tiden.
Det har varit kaos ibland men vi har fixat det och vi har vuxit ihop mer och mer, jag och mina barn har en fantastisk relation. Båda bor hos mig, vi är tre vuxna med var sina jobb och bil, det funkar jättebra!
I Januari 2017 bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på mig själv och min självkänsla ordentligt. Jag har under hela mitt liv levt med att jag inte duger till så som jag är.
Jag har alltid velat vara någon annan person som har funnits i min närhet. Tänkt att om jag bara är och beter mig som hon så kommer jag att duga och må bra, bli lyckligare.
Jag har shoppat en hel del pga mitt beteende för dom jag ville vara kunde köpa fina saker så då gjorde jag också det men jag hade inte pengar utan handlade på kredit.
Jag har hela tiden letat utanför mig själv för att bli en hel människa. Aldrig förstått att jag behöver jobba innifrån och sen ut, det är många terapeuter jag gått till som sagt det och jag tycker att jag försökt men då har jag gjort det i någon vecka el två utan något resultat och då orkar jag inte hålla på.
2017 var ett jobb år med Marita och det har varit en rolig och framgångsrik resa för självkänslan. Jag känner mig som NY bästa versionen av MIG SJÄLV AB 2.0!! Så häftigt!!!
Jag har skapat mig morgon rutiner som jag absolut inte avstår ifrån oavsett vad.
Morgon rutiner: morgon meditation 12 min,Yoga 10-15 min, livsmanus, agreement 10 min, skapa min framtid visualisering 12 min.
Detta har inneburit för mig som absolut inte är morgon pigg att gå upp en timma innan jag egentligen behöver gå upp. Men jag gör det gladeligen pga att resultatet är värt det.
När man jobbar med självkänslan så är det viktigt att veta att man behöver jobba med den varje dag för att inte tappa fokus. När jag tappar så känner jag att något saknas och börjar klanka ner på dig själv och då blir det istället en nedåtgående spiral och inte en vinst. Nu för tiden är jag medveten om att det är bara att ta tag i mina rutiner igen om det är där det brister, jag är även noga med att välja vad jag tänker om mig själv, jag väljer bra tankar jag vill inte klanka ner på mig själv och tänka negativa tankar.
Jag har även valt att se människor runt mig på ett annat sätt vi människor är mer än bara våra kroppar.
Jag har pga mina morgon rutiner lärt mig att stanna upp i livet och lyssna på vad det är som sker inne i min och inte bara styras av mina tankar på fel sätt.
Jag styr mitt liv genom att tänka rätt och inte fastna i mina negativa tankar som jag hade om mig själv tidigare och skapa mitt liv istället.
VI ÄR ALLA SKAPARE AV VÅRA LIV!
Jag hoppas att du vill följa mig på bloggen där jag delar med mig av mina tankar och funderingar om att vara en skapare av sitt liv och växa som människa för sin egen skull.
Med Värme & Kärlek Marita Parwén

4 Replies to “Min resa”

  1. Synd att det tagit sådan tid att komma till insikt om att du är bra! Men bättre sent än aldrig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.