Kidnappad

Hej Fantastiska DU!
Jag har ju länge jobbat med mig själv och min självkänsla. Jag har kommit långt men är inte alls färdig och det är en utveckling som pågår hela livet men på ett annat plan nu och det är så roligt att växa som människa och utvecklas.
Jag har under det gångna året gått utanför min trygghetszon många gånger och det är utanför den vi startar vår personliga utveckling. Mer om trygghetszonen i ett annat inlägg.
Jag är medlem i ett systerskap som Carolina Gårdheim har och jag gick med där när det startade och har inte varit jätte aktiv i den gruppen pga att jag har känt att jag är klar med mig själv nu.
Men så är det inte alls, hahaha jag har behövt en liten paus och inte kunnat ta in så mycket mer. Jag har jobbat en hel del med det nya som ska in i mitt företag och det andra ”jag själv” har inte fått plats riktigt.
Hmmm hur går detta ihop?
Jo när man,” jag”idetta fall har för mycket runt omkring mig så tar mitt ”ego” över och driver mig åt fel håll. Egot hittar en massa ursäkter till varför jag inte behöver prioritera mig själv ” min själ ” för att egot känner sig bekvämt när jag är stressad och tappar bort mig själv ” min själ ”. Egot trivs enormt bra i detta tillstånd, jag är en väldigt driven person och har just nu en tid som har varit behövt ”egot” pga att jag har jobbat mot ett mål, då behövs ”egot”
Kontentan av detta är att jag nu för tiden är väldigt medveten om detta och tar nu tag i det som jag mår bra av och tar tillbaka min kidnappade själ av egot.
Idag är det jag som styr och inte ”egot”!
För  dig som inte hört detta tidigare så handlar ”egot” inte om att vara egoist utan nåt helt annat.
Det är grundat på våra gamla programmeringar och är väldigt präglat av vår uppväxt.
Jag kommer att skriva mer om egot i kommande inlägg i bloggen.
jag älskar verkligen det här med personlig utveckling, det handlar om att lära mig att känna mig själv och utvecklas, vad är mina svagheter och vad är mina styrkor.
Har ser du på personlig utveckling?
Med Värme & Kärlek
Marita Parwén
Livsstils PT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.