Nu börjar det…..

Halloj härliga du!

Jag har velat blogga sedan 2012 och nu har jag börjat och det är lite pirrigt, men det är roligt att få dela med mig till dig av min resa till en starkare självkänsla och ett hälsosammare liv.

Jag har tänkt att med tiden blogga 3 inlägg i veckan och med olika teman inom personlig utveckling och hälsa, mina två största intressen som jag vill dela med er. Jag har själv gjort stora förändringar i båda ämnena.

Du kan fundera lite på vad hälsa betyder för dig? 

Skriv gärna en kommentar så delar vi med varandra.

För dig som inte känner mig så ska jag  kort berätta;

Jag är 46 år två stora barn R 21 år och I 19 år båda bor hos mig, jag har varit skild i 6 år och har en bra relation med barnens pappa.

Jag har en fantastisk särbo på Gotland och jag har nu även valt att jobba där ibland för att vi ska kunna ses lite oftare.

Jag har drivit mitt företag i 16 år som massör och fotterapuet och nu med start 13 augusti 2018 så har jag valt att ta bort mina fotvårdsbehandlingar och satsa helhjärtat som Massör och Livsstils PT.

Jag jobbar med två olika massage former, Svensk Klassisk massage och Asiatisk Yoga Massage

Livsstils PT innefattar att jag coachar dig inom personlig utveckling med olika tekniker som EFT https://www.maritaparwen.se/eft/  och Tankens skapande kraft och jag har även ett koncept där jag kombinerar mina kunskaper inom kost och coach, ett livsstilsprogramhttps://www.maritaparwen.se/livsstilscoaching/

Jag kommer under hösten att deltaga på Harmoni Mässan i Solna och där utföra Asiatisk Yoga Massage och även marknadsföra mina nya tjänster. Jag kommer starta upp mer samarbete på Gotland.

Den här bloggen är inspirationsblogg till att du är en skapare av ditt liv oavsett dina omständigheter.

Om du vill veta mer om mina tjänster så finns information på min hemsida. https://www.maritaparwen.se

 

Jag önskar dig en fantastisk dag!

Med Värme & Kärlek

Marita Parwén

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.