Tänk att det gått 16 år

Jag startade mitt företag för 16 år sedan som Fotterapuet och massör, jag hade jobbat ett par år på Vikt Väktarna som konsulent innan och hade varit sjukskriven precis innan jag startade mitt förtag pga depression. Jag ville inte jobba, jag ville inte vara styrd av någon chef, det kände jag starkt. Men jag vågade inte satsa på ett eget företag pga att jag hade oerhört dålig självkänsla.

Jag kommer ihåg att jag sa till min psykolog som jag gick hos vid det tillfället när hon frågade mig vad jag ville göra.

Jag vill starta eget men vågar inte, vem skulle vilja  komma till mig? Tänk om jag får ett dåligt rykte, jag kan ju inte driva ett företag, jag hade inga bra betyg i skolan. Detta kallas för valda sanningar, vilket jag vet idag och vet också att vi kan ändra på det.

Min psykolog sa något klokt till mig och det var;Hur ska du kunna få reda på dina frågor om du inte provar?

Ett halvår senare startade jag och jag ångrar inte det en sekund, det är det bästa jobb jag haft, eller jobb å jobb?, kan man ha kul och trivas på ett jobb varje dag och längta till jobbet på sin semester? Japp det kan man, jag gör det och just för tillfället så vet jag inte riktigt vad som är mitt jobb och mitt fritidsintresse, dom två sakerna går ihop .

Jag har idag släppt fotvården och jobbar nu som massör och Livsstils PT, och som Livsstils PT hjälper jag människor ( Personlig tränare i livsstilsförändringar) med syfte att hjälpa människor till bättre hälsa, självkänsla och ett rikare liv. Jag har valt att jobba online med min coaching för att ha ett fria liv, där jag är helt oberoende av plats. Jag kan jobba varifrån jag vill en enorm frihetskänsla.

Jag skapar idag helt och hållet mitt eget liv så som jag vill ha det!

 

Jag önskar dig en underbar dag!

Med Värme och Kärlek Marita Parwén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.