Hur långt är du beredd att gå för att få någon annans bekräftelse

Hej Fantastiska du!

Själv har jag gått långt, både i relationer och i arbetssammanhang….på grund av dålig självkänsla har jag många gånger gjort saker för andras skull som jag egentligen inte ville bara för att bli accepterad och inkluderad i ett sammanhang. Jag trodde inte att jag dög som jag var och spelade olika roller för att passa in.

Tänk om jag hade vetat det jag vet idag…. Att jag duger precis som just JAG ÄR.
Jag är helt okej trots att jag säger NEJ ibland, visar mig sårbar och alla mina sidor som är JAG.
Jag behöver idag ingen bekräftelse utifrån, jag vet att jag duger precis som jag är.

Behöver du stå upp mer för dig själv?

Med värme och kärlek Marita Parwén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.