Brukar du reflektera?

Hej fantastiska DU!

Som jag tidigare berättat så har jag gått igenom mycket svåra och sorgliga år, jag har haft det tufft känslomässigt. Sedan 2 år tillbaka har jag mått fantastiskt bra och känt att livet leker, jag har gått kurser och utbildningar i personlig utveckling och vuxit som människa oerhört mycket. När jag var i kurserna så kände jag att det hände saker just där och då pga att jag blev ledsen och fick ta itu med mitt förflutna. Jag kände mig tom och kunde sedan fylla på med ny positiv energi och gå vidare, jag ville att det skulle hända mer än vad det tycktes göra JUST då. Jag hade inte tålamod nog att vänta på resultatet och jämförde mig med sådana som kommit längre än jag, det stärkte mig ju inte precis.

När jag läser mina dag böcker idag om dessa år så kan jag se att det hände saker inom mig tidigare än vad jag då trodde och förstod men jag ville ju vara klar snabbt, jag ville inte förstå att detta är en process som tar tid.

Nu när jag sitter här 2 år senare och känner mig oerhört stolt över mig själv och den jag har blivit, jag är fortfarande Marita men uppdaterad till version 3.0, det är en häftig känsla att jag blivit mer av MIG, jag som alltid känt mig så liten i mitt egenvärde.

 

Jag har länge skrivit dag bok och tycker att det är ett fantastiskt verktyg för utveckling. Jag kan idag se hur långt jag kommit i min egen utveckling som lätt annars glöms bort i vardagen. Jag rekommenderar alltid mina coachning klienter att skriva dag bok och reflektera över dagen och känslorna.

Jag har hoppat mycket i mina känslor under alla dessa år sedan jag skilde mig och mina bröder dog, det är kul att  idag läsa och se hur livet förändrats, från att vara i ett svart hål där jag inte ser nåt ljus alls till att idag se ljus i nästan allt och alla, det är häftigt.

Jag har gjort stora förändringar  i mitt sätt att leva, mitt sätt att tänka och mitt sätt att se på hälsa och min egen kropp. Det har varit och är än idag ibland ett tuff resa. Förändring kan vara så jobbigt även om man vill och vet att det är nödvändigt.
Vi människor besitter oerhört stora krafter inom oss! Vi kan skapa DET liv som vi vill ha oavsett omständigheterna!

Jag jobbar med visions driven coachning där jag hjälper mina klienter att hitta verktyg för att släppa gamla programmeringar och skapa nya vanor som leder dem till sitt dröm liv. Jag vet att det går för jag har själv gjort resan och den har varit lång, krokig och tuff, men värdefull på många sätt.

Jag har sätt att det är svårt att ändra mind set  och då skapat enkla moduler till mina klienter för att deras vanor ska bli bestående. Det är alltid bättre att göra små förändringar som håller i längden än stora som du snart tappar för att det blev för stort och krångligt.

Jag älskar att hjälpa människor med att bli skapare av sina liv!

Vill du leva DIT dröm liv?

 

Med värme och kärlek Marita Parwén

Massör, Livsstils-PT och Visions driven Coach

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.