Lilla stegets kraft!

Ett uttryck som hjälpt mig på vägen !Har du som jag väldigt bråttom i livet och vill se resultat snabbt?
Jag har genom åren alltid haft bråttom och det har inte gynnat mig i alla situationer direkt, utan tvärtom. Under de sista året under pandemin har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv… tänk vad man kan lära sig mycket om sig själv. Jag har ju jobbat mycket med mig själv och kan tänka många gånger; är jag inte klar snart?  Nää man blir aldrig klar…om man inte vill, då är det ju bara sluta att utveckla sig.
Nu till ämnet, ”lilla stegets kraft!”
När jag tittar tillbaka på tiden som varit sedan jag skilde mig för 9 år sedan så har jag gjort ett enormt arbete med mig själv och mitt liv. När jag var i det och under tiden vet jag att min känsla många gånger har varit att jag stod stilla och aldrig kommer att nå mitt drömliv.
Jag anser att det är viktigt att skriva ner i en fin anteckningsbok vad som sker inom dig och reflektera över det, det är där du ser dina framsteg och det är de som stegen framåt som leder dig till dina mål och gör en förändring som är hållbar. Alltså ”Lilla stegets kraft”. 
Vad kan du ta för steg i dag för att må så bra som möjligt?Vad behöver du för att kunna må så?Vad vill jag skapa idag?Vad behöver jag för att kunna göra det?Frågor du kan ställa dig för att börja med ”Lilla stegets kraft”
Ha en fin dag och jag hoppas att dessa frågor kan hjälpa dig på vägen till ett Friskare & Rikare liv!
Kram Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.