Vad betyder yogan för mig?

Innan jag började med min morgonyoga för ca 7 år sedan så hade jag länge drömt om att gå upp tidigt och yoga men fick aldrig till det. Jag hade då väldigt höga krav på mig själv, ska man yoga så ska man göra det länge annars så får det vara, så tänkte jag. När jag förstod att jag kunde börja i en liten skala så började jag med 10 min yoga varje morgon och till en början så fick jag tvinga mig upp för att jag älskade att snooza på den tiden. Men jag hade BESTÄMT mig för att gör en förändring och så blev det, för med tiden så kände jag att jag landade mer och mer både i kroppen och knoppen och jag kände att mitt sinne fick ett lugn. Jag har tidigare varit mycket mycket splittrad i mitt huvud mycket tankar som tar över och jag kunde då inte få till ett lugn. Yogan hjälpte mig att finna mitt inre lugn och med tiden lade jag till 5 min meditation och här snackar vi om att jag behövde fånga tillbaka mig ständigt, tankarna fladdrade och jag med och då var det bara att komma tillbaka till andetaget och fokusera på det. Detta är inte lätt men det gick och jag tror att alla skulle må bra att komma bort lite under dagen och fånga tillbaka sig själv. Vi blir så lätt kidnappade av allt som ständigt rör sig i det som är runt omkring oss, stilla oss och fånga upp oss gör så otroligt mycket för vårt välmående.

På min YouTube kanal finns en ny yogavideo med en kort meditation efter, gå gärna in och kika på den.

https://youtu.be/K8N0_ID8snU

Jag önskar dig en fantstisk dag!

Med värme & kärlek

Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.